PIZZERIA LUIGI ALKEN

PIZZERIA LUIGI ALKEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1016 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Luigi Alken. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 20:07 Alles was prima
24 mei 2022 om 22:54 Snelle, vriendelijke en correcte service. Het eten was ook heel lekker, zeker voor een take away maaltijd. Voor herhaling vatbaar.
22 mei 2022 om 23:39 Zeer lekker en vriendelijke bezorging!
16 mei 2022 om 10:07 Zeer vriendelijk, zelfs nadat ik de bel niet hoorde. Het eten was meer dan in orde, hier bestel ik zeker nog eens!
7 mei 2022 om 21:11 Heel snelle levering heel vriendelijk.en het pizza was heerlijk
5 mei 2022 om 22:50 Maaltijd was sneller ter plaatse dan afgesproken. Prima
30 apr 2022 om 19:55 Heel lekker, heel snel bediend maar helaas koud....nog nooit voorgevallen.....
29 apr 2022 om 8:28 Pizza's lekker, maar de kruiding is iets anders dan op zijn Italiaans. Te veel zout vinden we persoonlijk, we vergeten het telkens maar telkens we een pizza halen of laten bezorgen valt het ons op dat we meteen proeven dat er te veel zout gebruikt w.
24 apr 2022 om 21:33 Het als zeer goed en lekker top
23 apr 2022 om 9:18 Die 3 bestellten Pizzen ware absolut super lecker! Vorallem die barbeque - - Pizza! Klare weiterempfehlung!!
20 apr 2022 om 18:11 De bestelling werd op de voor ingestelde tijd afgeleverd.